Vacatures

Zou je het leuk vinden om bij tassie te komen werken? Dat kan! Je kan altijd je CV opsturen naar hello@eentassie.nl

Op dit moment zijn we opzoek naar:

Een stagiaire die ons kan helpen met:

Klantcontact 

Marketing 

Maken van video en foto content 

 

Based on 211 reviews
84%
(177)
14%
(30)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
H
Copenhagen
Hans1966
Geweldig leuke tour langs de niet-toeristische plekken van Kopenhagen

De tour vonden we geweldig leuk om te doen. Met name omdat je NIET langs de bekende plekken komt.

Het vinden van de weg was in het begin allemaal uitstekend beschreven (je moet wel echt de tekst letterlijk lezen), maar de latere kaarten hadden we niet gered zonder Google Maps. Jammer, want de telefoon wilde ik juist liever niet gebruiken.

Verder niks dan lof. Ga je naar Kopenhagen, doe dan een tassie.

Tassie Maastricht

Super leuke ervaring om met Tassie de stad te leren kennen! Leuk concept en nét even anders dan anders. Kortom, zeker een aanrader!

leuke tour!

Hele leuke tour! nieuwe dingen ontdekt en leuke vragen op de kaartjes! Wat wel zou helpen met het lopen van de route, is als er een klein kaartje staat waarbij er een route van a naar b staat. Hebben nu veelal met google maps moeten werken, omdat we niet goed bekend zijn in Utrecht. Dikke aanrader verder

Super wandeling!

Tassie is goed verzorgd, de rode tas met mooie enveloppen. Leuk om de route te lopen. We hebben heel veel plezier gehad tijdens de wandeling!

Ik ga hem nog cadeau geven

Het tasje en de tour is een cadeautje.
Wat ik een leuke toevoeging zou vinden bij de Amsterdam tassies is een flyer met de link naar de Pride tour de je naast je gewone tour als toevoeging kunt lopen.
Ik weet zéker dat deze jarige ook die tour gaat lopen.

S
New York
Sarah
Fantastic tour of NYC 🗽

Great way to explore the city privately and flexibly.
The tour had many new places we had not visited before.
Which is cool because we lived in NYC for the past 1.5 years.
Not the normal touristy spots!

A
Antwerpen
Alexandra Rijsdijk
Super leuk!

Wat een superleuke manier om de stad Antwerpen te ontdekken. Dingen die we zelf nooit opgezocht zouden hebben kwamen we nu te weten. Leuk om zo met zijn allen bezig te zijn!

L
Antwerpen
Lisanne Versteegh
Mega goede service

Tassie kwam helaas door fout van PostNL iets te laat binnen voor onze trip naar Antwerpen. Heb contact opgenomen en kreeg de optie om de tour online alsnog te kunnen doen. Hele goede service en super leuk concept!

S
Amsterdam Jordaan
Stijn Bronmans
Nog niet ontvangen

Helaas nog niet ontvangen…

W
Maastricht
Willemijn Buckert
Super leuk!!

Ik heb de tour door Maastricht als cadeautje voor mijn moeder gekocht en we hebben het erg naar onze zin gehad! Helaas regende het pijpenstelen waardoor we de laatste plek niet gevonden hebben, maar dat is voor ons een reden om terug te gaan ;)

M
Utrecht Centrum
Marijke Resing-Goor
Tassie in Utrecht centrum

Was een leuke informatieve tour door het centrum van Utrecht met leuke opdrachten. We hebben een hele gezellige middag gehad.

Leuke invulling voor een date

T
Antwerpen
Tanja van Eck
(H) Antwerpen

super leuk, lekker op je eigen tempo en stoppen waar je wilt. We hebben er de hele dag met allemaal die leuke stops onderweg over gedaan!

A
Copenhagen
Amber Althof
TOP!

We hebben het echt super leuk gehad en veel bijzondere dingen gezien waar we normaal zo maar langs zouden lopen! :)

G
Utrecht Oost
Geertje van de Ven
Leuk om te geven!

Kado voor familie. Het werd enthousiast ontvangen (wat origineel!) en ze gaan er binnenkort van genieten!

A
Rotterdam Centrum
Anne De Knegt
geweldige tour, op plekjes geweest die ik nog nooit had gezien

Het was een mooie route met prachtige muurkunst, heerlijk weer, mooie teksten op de muren. We hebben genoten!

Ga pas in november naar Groningen.

D
Date tour
Didi van Rijssen
Echt een aanrader!

Vandaag samen met mijn man de 🏳️‍🌈 tour gedaan. Date in eigen stad. We waren echt onder de indruk van de bijzondere verhalen en weetjes. Echt een aanrader als cadeau of om te doen als date. Ik ga zeker nog een ander Tassie bestellen!

I
Copenhagen
Irene van Veen
Leuke ontdekkingen

We hebben genoten van de Tassie wandeling door Kopenhagen! We waren al eerder in de stad geweest, dus waren benieuwd of Tassie ons kon verrassen en…. Dat is gelukt! We hebben verschillende nieuwe dingen gezien en gelezen. Het voelt ook echt als een avontuur dat je vooraf niet weet wat je allemaal gaat zien. Echt een aanrader!

F
Barcelona
Fleur
Wist je dat..

Deze Tassie tour echt een aanrader is, ik heb hem gedaan samen met 3 vriendinnetjes en een vriendinnetje die al een tijdje in Barca woont. Maar ook zij wist nog veel niet, mega leuk tour echt een aanrader!!

D
Antwerpen
Daan Schaart
Een echte aanrader

Super leuke manier om de stad en elkaar mee te leren kennen! Goede mix tussen geschiedenis leuke weetjes en street art. Ook krijg je leuke aanraders om na de wandeling nog een hapje te eten of drinken, dus zeker genoeg voor een volle dag Antwerpen.

J
Barcelona
J.v.P.
Nieuwe plekjes en weetjes

In het begin van mijn tweede vakantie naar Barcelona meteen de wandeling gedaan. Door de goede gesprekken met de vragen van de kaartjes een enkele afslag gemist. Onderweg wel veel nieuwe verborgen plekjes gevonden!

D
Den Haag
David Brummer
Super leuk!

Leuke tour met veel weetjes!

L
Den Haag
Lize Heijstek
Ontzettend leuk uitje!

Het is echt een ontzettend leuke route om te lopen! Je komt op plekjes waar je normaal nooit komt. Ik ben wel eens eerder in Den Haag geweest, maar vond er toen niet zo aan. Mijn vriend en ik zaten in de auto terug en waren allebei echt positief verrast over de stad. Het is zo leuk om de route te lopen en de vragen samen te beantwoorden. Een echte aanrader om te doen met je team, partner, vriendengroep of gezin te doen!

C
Maastricht
Chantal Buisman
Echt een aanrader!

Ik was al meerdere keren in Maastricht geweest…en wat doe je dan? Toch de winkels bekijken en een terrasje pakken. Maar neem je een Tassie mee naar Maastricht wordt je op een hele leuke manier gewezen op de pareltjes van deze prachtige stad! Net even de andere straatjes en steegjes en parkjes door. 1 risico! Bij de eerste stop werden we al verleid bij een geweldige bakker en ja…die Limburgse vlaai ging dus mee naar huis!!