FAQ

  1. Wat kan ik van een tassie verwachten?

In een tassie zitten 10 enveloppen met leuke verhalen over wat je onderweg tegenkomt. Zo leer je stapje voor stapje over een buurt die jij interessant vindt. Om het iets spannender te maken hebben we 'wildcards' toegevoegd. Dit zijn opdrachten die je samen uitvoert onderweg of eventueel later thuis. Aan het einde van de tour zitten er in de laatste envelop spelletjes zoals dobbelspellen, vragenspellen of kaarten. Ook kan je kiezen uit wijntjes, gingerbeer of Ice Tea. 


  1. Waar kan ik een tassie krijgen?

Je kan hem online bestellen of ophalen op donderdag en vrijdag tussen 12:00 en 18:00 op de Cornelis Dirkszstraat 1. In het weekend zijn wij gesloten en is het tassie dus niet op te halen.

 

  1. Is de tassie ook in het Engels te verkrijgen? 

Ja! Een tassie is ook in het Engels te verkrijgen voor de centrum tour.


  1. Wanneer kan ik een tas ophalen?

Op donderdag en vrijdag tussen 12:00 en 18:00 op de Cornelis Dirkszstraat. Bel dan 06-17268266. In het weekend zijn wij gesloten.


  1. Met wie kan ik een tassie doen?

Wie je zelf wil! Je oma, beste vrienden of met je moppie. Als je een date hebt laat het ons dan even weten. Dan passen wij de wildcards aan. 

 

      6. Is een tassie altijd te lopen?

Ja (ook in het donker) maar het liefst overdag! De producten in de tas zijn zeker 2 maanden houdbaar dus voor die tijd moet je op avontuur te gaan. 

 

     7. Begint en eindigt de tour op hetzelfde punt?

Ja! Dat is wel zo handig met je fiets. 

 

     8. Is 1 tassie voor 2 personen? 

Ja! Het is zo ingericht dat je het het best met z'n tweeën kan doen. Het is ook mogelijk om met meer dan 2 mensen te lopen, alleen zitten er 2 drankjes in de tas.