Based on 196 reviews
82%
(161)
12%
(23)
5%
(9)
2%
(3)
0%
(0)
A
Rotterdam Centrum
Anne De Knegt
geweldige tour, op plekjes geweest die ik nog nooit had gezien

Het was een mooie route met prachtige muurkunst, heerlijk weer, mooie teksten op de muren. We hebben genoten!

Ga pas in november naar Groningen.

D
Date tour
Didi van Rijssen
Echt een aanrader!

Vandaag samen met mijn man de 🏳️‍🌈 tour gedaan. Date in eigen stad. We waren echt onder de indruk van de bijzondere verhalen en weetjes. Echt een aanrader als cadeau of om te doen als date. Ik ga zeker nog een ander Tassie bestellen!

I
Copenhagen
Irene van Veen
Leuke ontdekkingen

We hebben genoten van de Tassie wandeling door Kopenhagen! We waren al eerder in de stad geweest, dus waren benieuwd of Tassie ons kon verrassen en…. Dat is gelukt! We hebben verschillende nieuwe dingen gezien en gelezen. Het voelt ook echt als een avontuur dat je vooraf niet weet wat je allemaal gaat zien. Echt een aanrader!

F
Barcelona
Fleur
Wist je dat..

Deze Tassie tour echt een aanrader is, ik heb hem gedaan samen met 3 vriendinnetjes en een vriendinnetje die al een tijdje in Barca woont. Maar ook zij wist nog veel niet, mega leuk tour echt een aanrader!!

D
Antwerpen
Daan Schaart
Een echte aanrader

Super leuke manier om de stad en elkaar mee te leren kennen! Goede mix tussen geschiedenis leuke weetjes en street art. Ook krijg je leuke aanraders om na de wandeling nog een hapje te eten of drinken, dus zeker genoeg voor een volle dag Antwerpen.

Nieuwe plekjes en weetjes

In het begin van mijn tweede vakantie naar Barcelona meteen de wandeling gedaan. Door de goede gesprekken met de vragen van de kaartjes een enkele afslag gemist. Onderweg wel veel nieuwe verborgen plekjes gevonden!

D
Den Haag
David Brummer
Super leuk!

Leuke tour met veel weetjes!

L
Den Haag
Lize Heijstek
Ontzettend leuk uitje!

Het is echt een ontzettend leuke route om te lopen! Je komt op plekjes waar je normaal nooit komt. Ik ben wel eens eerder in Den Haag geweest, maar vond er toen niet zo aan. Mijn vriend en ik zaten in de auto terug en waren allebei echt positief verrast over de stad. Het is zo leuk om de route te lopen en de vragen samen te beantwoorden. Een echte aanrader om te doen met je team, partner, vriendengroep of gezin te doen!

C
Maastricht
Chantal Buisman
Echt een aanrader!

Ik was al meerdere keren in Maastricht geweest…en wat doe je dan? Toch de winkels bekijken en een terrasje pakken. Maar neem je een Tassie mee naar Maastricht wordt je op een hele leuke manier gewezen op de pareltjes van deze prachtige stad! Net even de andere straatjes en steegjes en parkjes door. 1 risico! Bij de eerste stop werden we al verleid bij een geweldige bakker en ja…die Limburgse vlaai ging dus mee naar huis!!

Tassie Barcelona

Dit was de tweede keer dat ik Barcelona bezocht. We hebben de tour gelijk op dag 1 gedaan en hebben gelijk een hoop nieuwe dingen ontdekt. Je krijgt informatie over leuke details in de stad, waar bijna iedereen strak voorbij loopt. Super leuk om te zien dat andere mensen soms over je schouder meekijken om ook de kaarten te lezen. De vragen op de kaarten zorgen voor een goed gesprek tijdens de wandeling! Soms zo goed dat je wel de weg even kwijt raakt haha. Gelukkig kom je er dan met Google maps weer makkelijk uit. Echt een aanrader!! Ook als je de stad dus al een beetje kent.

D
Den Haag
DGM Verlaan

Het was een leuk en verfrissende wandeling, ik ken Den Haag best goed maar ben toch weer op nieuwe plekjes geweest. De route is mooi vormgegeven met de kaarten/foto's en het interactieve stuk was ook origineel en grappig. Wij, drie dames die de 55 al zijn gepasseerd hebben hard gelachen bij een van de vragen omdat dit meer van toepassing was op een jongere generatie. Kortom; een supermiddag gehad.

P
Barcelona
Philip Berlijn
New stuff in BCN! Zelfs voor een “local” 🚀

De tour van “eentassie” door het meest interessante deel van Barcelona is een dikke aanrader. Vroeger in dit deel van Barcelona gewoond en tijdens de tour niets gezien of gehoord dat ik al kende! Fun facts, interessante geschiedenis en prikkelende vragen. Deze tour “has it all!”. Big up naar het team dat de tour heeft gemaakt, want er zit mega veel in!

Super!

De tour was echt super leuk! Ik ben vaker in Kopenhagen geweest en het was een hele goeie mix aan verhalen. Meer standaard locaties gemixt met ook nieuwe verhalen. Mijn vader is een echte Deen en zelfs hij wist veel verhalen nog niet. Zeker een aanrader!

L
Amsterdam Jordaan
Leonie Bos
Geweldige date!

Mede door Tassie de stad én mijn date op een leuke manier, (nog) beter leren kennen!

De Jordaan Echt Beter Leren Kennen!

Afgelopen zaterdag een heerlijke tour gehad door de Jordaan samen met vriendinnen! Mijn favoriete buurt van Amsterdam, daar wist ik nog niet eens zoveel van af… Wij willen zeker meer van Amsterdam gaan ontdekken op deze manier :)!

P
Amsterdam Jordaan
Petra Van der wal
Struinen door de Jordaan

Wat een leuke tour! Begonnen bij een heerlijk café en door de leukste straatjes van de Jordaan geleid. Leuke opzet van de kaarten met de route, zodat iedereen een rol heeft. Een aanrader!

R
Cape Town
Romy Klerks
Een stad verkennen op de leukste manier

Eens op een andere manier te stad verkennen! Lekker relaxt, zonder na te denken hoe of wat. Volg deze originele route en ontdek de stad op een nieuwe manier!

M
Maastricht
Monique Knoef
Fantassie tour door Maastricht

Waar we normaal gesproken de standaard winkels en bezienswaardigheden van Maastricht zouden hebben gezien, hebben we nu dankzij Tassie veel meer ontdekt! De rijke geschiedenis kregen we in stappen aangereikt waarbij we bijzondere plekken hebben bezocht en unieke verhalen hebben ontdekt. Met een onderbreking op het terras was het een middagvullend programma. Door de leuke vragen hebben we elkaar nog beter leren kennen. Iets waarvan we dachten dat dat niet meer mogelijk was☺️ Een aanrader dus voor een stedentrip met je vriendin!

Y
Cape Town
Yldau de Boer
Great tour

We did the tour with a blend group from different ages and we all loved it. Even though I already visited Cape Town for 3 times, I learned a lot about its history. The questions and wildcards make it interactive and we had a lot of fun as well. I really recommend to do it!

D
Copenhagen
Danique Oude Booyink
Een stad vol verwonderingen

Copenhagen op haar mooist, zo, door Tassie. Tassie is als een soort zoek de schat, eigenlijk. Waarbij je steeds op zoek gaat naar kleine en grote verwonderingen, die kleur geven aan een stad. Wat ik zo mooi vind aan Tassie is dat het je onderdompelt in een omgeving, omdat het je de stad op een andere manier laat ontmoeten, maar ook dat het je onderdompelt in het moment. Gewoon, even zonder telefoon, maar je door kaarten met beschrijvingen, en de straten van copenhagen, laten leiden. En volgens mij kan je alleen dan een stad, met al haar verwonderingen, echt zien.

N
Copenhagen
N.v.d.L.
Bijzondere ervaring in Kopenhagen

Deze tassie tour bracht ons door de pracht en praal van Kopenhagen. Hij gaf perfect de charme van de stad weer met zijn verborgen pareltjes o.a. door ons iets bij te brengen over mysterieuze eigenschappen van straten en ons te brengen naar bijzondere plekken waar we anders voorbij waren gelopen. Fijn om zo Kopenhagen te verkennen, vooral voor de eerste keer!

Fun with a lot of culture :)

Must do when you are visiting Cape Town! The city is full of cultural must visits. Tassie takes you on a tour throughout the city and will tell you all the ins and outs. Say goodbye to your standard knowledge of Mandela and Tutu.

I did the tour with a group of friends (9 in total) and we we’re very surprised by the given information and places we’ve visited. Highlight of the tour was for sure the Bo-Kaap area, with all the colorful houses and nice people everywhere.

If you’re looking for a fun, but cultural activity, Tassie is your go to!

J
Copenhagen
Jacob Nielsen
Leerzaam en leuke tips!

We waren al eens eerder in Kopenhagen geweest maar zijn tijdens deze wandeling langs plekken gekomen die we nog niet kenden! Bijzondere verhalen en veel nieuwe dingen geleerd. Aanrader!

K
Londen
Koen
Super leuk om te doen!!

Tour was echt top! Hele leuke afwisseling van geschiedenis, muziek en film. Daarnaast een top wandeling voor in Soho! Persoonlijke favoriet was het harry potter straatje 😍